maak kennis met onze makelaars

Ontzettend trots zijn wij dat we als makelaar Bad Zandvoort mogen begeleiden. Het is een prachtig project met de uitstraling en kenmerken van het originele Zandvoort en de luxe en comfort van nu.

Er is een grote diversiteit aan woningtype en de omliggende buitenruimte met de deels overdekte parkeergelegenheid maakt dit een bijzonder geheel. We kunnen natuurlijk niet wachten tot we de verkoopinformatie mogen presenteren en mee gaan werken aan een stukje van het oude allure terug te brengen naar de mooie badplaats. Onze kantoren bundelen hun brede kennis van de regionale markt en persoonlijke kernwaarden om de verkoop van Bad Zandvoort te begeleiden.

Esther:
Ik ben Esther van Esther Otten Makelaardij. NVM makelaar en register taxateur in de regio Kennemerland. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar zelfstandig makelaar en taxateur. Ik ben een eigentijdse makelaar, geboren en getogen in Haarlem dus een enorme kennis van de regio en heb service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ik kom al mijn hele leven in Zandvoort. Heel veel bekenden van mij wonen en werken hier. Het strand is heerlijk maar de natuur in de duinen vind ik misschien nog wel fijner. Zakelijk ben ik ook regelmatig in Zandvoort aanwezig voor zowel de verkoop als aankoop van woningen of appartementen.

Libardo:
Ik ben Libardo Hertog van Hertog Makelaars. Hertog Makelaars is een jong en modern makelaarskantoor, lid NVM en gevestigd op een strategische locatie in Haarlem. De combinatie van ruim 20 jaar ervaring, brede kennis en de moderne communicatiemogelijkheden zorgt ervoor dat Hertog Makelaars altijd daar kan zijn voor de klant, daar waar nodig, op het juiste moment en juist daar om waarde toe te voegen. Liefst zo persoonlijk mogelijk. Daar waar ik vroeger met mijn ouders naar het strand ging of een visje ging halen op de boulevard, doe ik dat nu met mijn kinderen. Ook met kantoor heb ik al vele mensen mogen begeleiden bij de aankoop van een leuke woning of appartement in Zandvoort. Het blijft een unieke badplaats!