De architecten van Bad Zandvoort

Drie architecten met hun hart in Zandvoort

De 4 appartementenvilla’s zijn ontwikkeld door 3 architectenbureaus, die alle 3 een duidelijke relatie met Zandvoort hebben. Zo heeft Springtij Architecten onder andere verschillende villa’s aan de boulevard ontwikkeld, wonen de oprichters van AG Architecten in Zandvoort en heeft AG onder andere de appartementen met horeca naast het gemeentehuis gerealiseerd en zo heeft De Biase architecten het clubgebouw van Open Golf Zandvoort gerealiseerd.

Springtij Architecten
Springtij Architecten is opgericht in 2014. We hebben twee kantoren, ­­één in Amsterdam en één in Zandvoort. Vanaf het allereerste moment hebben we ons sterk gemaakt om de kwaliteit van de architectuur in Zandvoort te verbeteren, en daarmee de uitstraling van ons dorp. We hebben verschillende villa´s aan de boulevard en diverse hotels gerealiseerd. Jarenlang heeft de Watertoren er verlaten bij gestaan. Dat was een doorn in ons oog. Toen we gevraagd werden om een stedenbouwkundig plan voor het Watertorenplein te maken, konden we ons geluk niet op. Ja, natuurlijk willen we dat! We vinden het geweldig dat het Watertorenplein weer grandeur krijgt en dat wij daaraan mogen bijdragen.

www.springtijarchitecten.nl

AG architecten
AG architecten is in 1988 opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. Beide wonen  in Zandvoort. Het team van AG architecten bestaat uit architecten, bouwkundig tekenaars en projectleiders. We hebben een breed werkveld. We realiseren (droom)villa’s en luxe resorts maar ook sociale woningbouw. AG architecten is er voor iedereen. Door de binding met Zandvoort hebben we hier veel projecten opgeleverd, waaronder de villa aan Zuid-boulevard tegenover Tijn en de appartementen met horeca naast het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Twee pareltjes die ons dorp nieuw elan geven. We vinden het een eer dat we nu het Watertorenplein mogen ontwikkelen. We hopen dat je er met ontzettend veel plezier gaat wonen.

www.ag-architecten.nl

De Biase Architecten
De Biase Architecten is een multidisciplinair bedrijf in woningbouw, gebiedsontwikkeling, restauratie, landschapsarchitectuur en interieurdesign. Sinds 1999 zitten we in Zandvoort en hebben we een groot aantal projecten opgeleverd, waaronder het clubgebouw van Open Golf Zandvoort, strandpaviljoen Take Five en diverse hotels en appartementencomplexen. Dat we nu Bad Zandvoort mogen ontwikkelen vinden we geweldig. De watertoren en omgeving is natuurlijk een karakteristieke plek in Zandvoort. Samen met AG architecten en Springtij Architecten gaan we er echt iets heel moois van maken. Dat wordt een genot om te wonen. Neem dat maar van ons aan.

www.debiase.nl