Nieuwsbrief September 2021

1 oktober start verkoop

Eindelijk is het dan zover! We gaan starten met de verkoop. Onze makelaars Esther Otten en Libardo Hertog zijn er klaar voor. De voorbereidingen zijn in volle gang. Zo worden de laatste verkooptekeningen gecontroleerd en wordt de verkoopbrochure afgemaakt.
Het doel is om de verkoopgesprekken in november en december te voeren en in april 2022 te starten met de uitvoering.

Zandvoort was een paar dagen Maxvoort

Begin september hebben we een fantastisch weekend beleefd. Een weekend zoals dat alleen in Zandvoort kan! Prachtig weer, gezellige sfeer en succes op het circuit voor Max. Deze beleving is uniek en maakt wonen in Zandvoort zo mooi! Lees daarom snel verder over het verkoopproces, zodat u dit jaarlijks kunt mee maken.

ALVAST WAT VERKOOPINFORMATIE

De spelregels

Met de gemeente Zandvoort hebben we een aantal spelregels afgesproken die gelden voor de verkoop van de appartementen. Dit omdat we graag willen dat de inwoners van Zandvoort een kans krijgen in de huidige moeilijke woningmarkt en we willen voorkomen dat de appartementen een prooi worden voor beleggers en voor verhuurders voor bv AirBnB.

1. Voor de appartementen in de goedkope en middel dure prijscategorie geldt dat als er meer belangstelling is dan er appartementen beschikbaar zijn, inwoners van Zandvoort voorrang krijgen. Toewijzing gebeurt door middel van loting bij de notaris.

2. Voor appartementen in de vrije sectorcategorie geldt dat als er meer belangstelling is dan dat er appartementen zijn inwoners van Zandvoort géén voorrang krijgen. Ook in dit geval worden appartementen toegewezen door middel van loting bij de notaris.

3. Voor alle appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar. Dit ter voorkoming van aanschaf door beleggers, aanschaf voor verhuur, en aanschaf voor bv AirBnB, etc…

4. Voor de appartementen in de goedkope – en middel dure prijscategorie wordt een anti-speculatiebeding opgenomen in de overeenkomst.

De verkoopprijzen

De verkoopprijzen zijn nog niet definitief. Wel kunnen we al iets over de maximale prijzen voor de goedkoopste en middeldure koop zeggen. Voor de goedkope appartementen hanteren we een maximale prijs exclusief parkeerplaats van € 267.857,– v.o.n. en voor de middeldure koop exclusief parkeerplaats een maximale prijs van € 388.929,– v.o.n.

EEN VRAAG AAN U

We willen graag weten hoeveel behoefte er is aan laadpalen bij de parkeerplaatsen.

MAAK KENNIS MET ONZE AANNEMER

Samen iets moois neerzetten!

Bouwen doe je samen, als partners die hetzelfde doel voor ogen hebben: een gebouw waar we trots op kunnen zijn. Dat is de slogan van de aannemer Vink Bouw.

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Vink Bouw is geselecteerd voor de realisatie van Bad Zandvoort. Een partner die net als wij iets moois willen neerzetten en ruime ervaring heeft in de realisatie van uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Meer informatie over Vink Bouw kunt u vinden op hun website www.vinkbouw.nl.

Meer weten over Bad Zandvoort?

Kijk op onze website www.badzandvoort.nl of op www.zandvoort.nl

Verkoopinformatie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Team Bad Zandvoort en wordt periodiek gestuurd naar iedereen die zich als belangstellende voor het project heeft aangemeld.

Copyright © 2021, Bad Zandvoort, All rights reserved.