Nieuwsbrief Juli 2021

Veel belangstelling voor infoavond

Op donderdag 8 juli om 20.00 uur vond een online informatieavond plaats met betrekking tot het Voorlopig Ontwerp Watertorenplein. Heeft u dit gemist of was u niet in de gelegenheid dit bij te wonen? Bekijk de presentatie dan alsnog via onderstaande knop.

Na de presentaties hebben we veel reacties en vragen ontvangen. Alle vragen en antwoorden kunt u op deze pagina bekijken.

ONS NIEUWE LOGO: AANGEPAST MAAR TOCH VERTROUWD…

Ons logo heeft een kleine make-over gekregen. Het beeldmerk dat is toegevoegd is ontstaan door de vorm van het ontwikkelgebied waarin Bad Zandvoort wordt gerealiseerd. Tijdens het creatieve proces zagen wij hier een vis in. Aangezien Zandvoort ook vissen in het wapen heeft, leek dit een toepasselijk beeldmerk. Ter inspiratie voor de uitwerking van het vignet is de Pieterman gekozen. Dit is een vis die langs de kustlijn van Nederland voorkomt en met zijn stekelvin een interessante verschijning is. Het vignet is in Art Deco stijl getekend, zodat het mooi aansluit op het lettertype van het bestaande logo.

DE ARCHITECTEN VAN BAD ZANDVOORT

Springtij Architecten

Springtij Architecten is opgericht in 2014. We hebben twee kantoren, één in Amsterdam en één in Zandvoort. Vanaf het allereerste moment hebben we ons sterk gemaakt om de kwaliteit van de architectuur in Zandvoort te verbeteren, en daarmee de uitstraling van ons dorp. We hebben verschillende villa´s aan de boulevard en diverse hotels gerealiseerd. Jarenlang heeft de Watertoren er verlaten bij gestaan. Dat was een doorn in ons oog. Toen we gevraagd werden om een stedenbouwkundig plan voor het Watertorenplein te maken, konden we ons geluk niet op. Ja, natuurlijk willen we dat! We vinden het geweldig dat het Watertorenplein weer grandeur krijgt en dat wij daaraan mogen bijdragen.

AG Architecten

AG architecten is in 1988 opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. Beide wonen in Zandvoort. Het team van AG architecten bestaat uit architecten, bouwkundig tekenaars en projectleiders. We hebben een breed werkveld. We realiseren (droom)villa’s en luxe resorts maar ook sociale woningbouw. AG architecten is er voor iedereen. Door de binding met Zandvoort hebben we hier veel projecten opgeleverd, waaronder de villa aan Zuid-boulevard tegenover Tijn en de appartementen met horeca naast het gemeentehuis op het Raadhuisplein. Twee pareltjes die ons dorp nieuw elan geven. We vinden het een eer dat we nu het Watertorenplein mogen ontwikkelen. We hopen dat je er met ontzettend veel plezier gaat wonen.

De Biase Architecten

De Biase Architecten is een multidisciplinair bedrijf in woningbouw, gebiedsontwikkeling, restauratie, landschapsarchitectuur en interieurdesign. Sinds 1999 zitten we in Zandvoort en hebben we een groot aantal projecten opgeleverd, waaronder het clubgebouw van Open Golf Zandvoort, strandpaviljoen Take Five en diverse hotels en appartementencomplexen. Dat we nu Bad Zandvoort mogen ontwikkelen vinden we geweldig. De watertoren en omgeving is natuurlijk een karakteristieke plek in Zandvoort. Samen met AG architecten en Springtij Architecten gaan we er echt iets heel moois van maken. Dat wordt een genot om te wonen. Neem dat maar van ons aan.

Meer weten over Bad Zandvoort?

Kijk op onze website www.badzandvoort.nl of op www.zandvoort.nl

MAAK KENNIS MET ONZE MAKELAARS…

Ontzettend trots zijn wij dat we als makelaar Bad Zandvoort mogen begeleiden. Het is een prachtig project met de uitstraling en kenmerken van het originele Zandvoort en de luxe en comfort van nu.

Er is een grote diversiteit aan woningtype en de omliggende buitenruimte met de deels overdekte parkeergelegenheid maakt dit een bijzonder geheel. We kunnen natuurlijk niet wachten tot we de verkoopinformatie mogen presenteren en mee gaan werken aan een stukje van het oude allure terug te brengen naar de mooie badplaats.

Esther: “Ik ben Esther van Esther Otten Makelaardij. NVM makelaar en register taxateur in de regio Kennemerland. Inmiddels ben ik alweer 5 jaar zelfstandig makelaar en taxateur. Ik ben een eigentijdse makelaar, geboren en getogen in Haarlem dus een enorme kennis van de regio en heb service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Ik kom al mijn hele leven in Zandvoort. Heel veel bekenden van mij wonen en werken hier. Het strand is heerlijk maar de natuur in de duinen vind ik misschien nog wel fijner. Zakelijk ben ik ook regelmatig in Zandvoort aanwezig voor zowel de verkoop als aankoop van woningen of appartementen.”

Libardo: “Ik ben Libardo Hertog van Hertog Makelaars. Hertog Makelaars is een jong en modern makelaarskantoor, lid NVM en gevestigd op een strategische locatie in Haarlem. De combinatie van ruim 20 jaar ervaring, brede kennis en de moderne communicatiemogelijkheden zorgt ervoor dat Hertog Makelaars altijd daar kan zijn voor de klant, daar waar nodig, op het juiste moment en juist daar om waarde toe te voegen. Liefst zo persoonlijk mogelijk. Daar waar ik vroeger met mijn ouders naar het strand ging of een visje ging halen op de boulevard, doe ik dat nu met mijn kinderen. Ook met kantoor heb ik al vele mensen mogen begeleiden bij de aankoop van een leuke woning of appartement in Zandvoort. Het blijft een unieke badplaats!”

Onze kantoren bundelen hun brede kennis van de regionale markt en persoonlijke kernwaarden om de verkoop van Bad Zandvoort te begeleiden.

Verkoopinformatie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Team Bad Zandvoort en wordt periodiek gestuurd naar iedereen die zich als belangstellende voor het project heeft aangemeld.

Copyright © 2021, Bad Zandvoort, All rights reserved.